Producten die we verkopen bij La France - la france 2015

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Onze Produkten
   


Top barista’s achter de bar

Bij La France werken we met passie voor ambacht aan onze producten. Onze koffie is daarvan een mooi voorbeeld. Zoals de Italianen leiden wij onze barmedewerkers op tot barista. De barista is een vakman die alle fijne kneepjes kent die voor de bereiding van een perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato nodig zijn.
Belegde broodjes

Nadat u een dagje weg bent geweest of intensief heeft gewinkeld, is niets fijner dan even bij te komen en neer te strijken in het restaurant of terras. Hier verrassen we u met een gevarieerde menukaart en gastvrijheid zoals u die mag verwachten in Emmen. Het is even heerlijk onthaasten in ons restaurant.
De belegde broodjes van ons zijn elke dag ovenvers. De broodjes zijn rijkelijk belegd met salades, fijne vleeswaren, eitjes en verse groenten. La France heeft een ruime keuze aan belegde broodjes, van het klassieke Waldkorn broodje met americain filet en de bekende Provencette tot belegde broodjes met gerookte zalm. Onze versgebakken broodjes, vers gesneden vleeswaar of salade, ruim belegd en met liefde bereidt.


Verse sappen

Nieuw in ons assortiment zijn de vers geperste sappen. Een overheerlijke frisse smaken te verkrijgen en wordt vers voor bereidt. Neem een smoothie als start van de dag en je krijgt een ongelooflijk gezonde boost waar je de rest van de dag profijt van hebt! 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu